Hotel Anders
przyjazd
11
gru 2019
wyjazd
12
gru 2019
Kup voucher
Hotel Anders
Dariusz Struciński SZEFEM KUCHNI ROKU 2015

Dariusz Struciński SZEFEM KUCHNI ROKU 2015

01.11.2015

Dotarła do nas świetna wiadomość – Dariusz Struciński, szef kuchni Hotelu Aanders został wybrany Szefem Kuchni Roku 2015 (Region Północny) w plebiscycie Poland 100 Best Restaurants, a Restauracja Pałacowa Hotelu Anders znalazła się w czołówce polskich restauracji, zdobywając najwyższą możliwą ocenę i nagrodę Grand Award 2015 „Trzy Widelce”
Konkurs i zarazem przewodnik po najlepszych restauracjach w Polsce, Poland 100 Best Restaurants, to prestiżowy, pierwszy i jedyny w skali kraju projekt o takim zasięgu i formule. Restauracje są bowiem w głównej mierze oceniane przez konsumentów dzięki temu ocena jest bardziej obiektywna i wiarygodna niż recenzja jednego lub garstki krytyków kulinarnych. Na ocenę i końcowy wynik składają się: ocena restauracji przeprowadzona przez ankieterów wśród klientów odwiedzających daną restaurację, głosowania na stronie internetowej akcji, głosowania w mediach społecznościowych oraz ocena inspektorów przeprowadzona podczas badania Mystery Shopping.

Zobacz na mapie
Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij