Witamy w Hotelu Anders

Naturalnie na Mazurach

pokaż zdjęcia
pokaż video
Zwiń oferty

Szef kuchni

Dariusz Struciński jest Szefem Kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach od ponad 20 lat. Honorowy prezes prestiżowej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, odznaczony Medalem Komisji Edukacji Narodowej, laureat Hermesa za najlepszą restaurację hotelową, instruktor szkoleń z zakresu Slow Food. Od kilku lat odpowiada za kulinarną oprawę Pucharu Świata w Siatkówce Plażowej, gdzie pełni rolę Dyrektora Gastronomii Turnieju.
Kucharz i Szef  Kuchni w drugim pokoleniu, kontynuuje rodzinną tradycję. Ceniony organizator i instruktor praktycznej nauki zawodu. Chętnie angażuje się w wydarzenia kulinarne w całej Polsce. Juror wielu prestiżowych konkursów zawodowych. Dwukrotnie nominowany do Kulinarnego Oskara. Zaangażowany w tworzenie Krakowskiej Kuźni Kulinarnej z Markiem Widomskim i Karolem Okrasą. Gotował dla wielu znanych osobistości i przygotowywał wiele prestiżowych imprez w Ambasadach Polski w Paryżu, Pradze, Londynie.
A przede wszystkim... niezwykle ceniony i lubiany przez Gości.

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

Hotel i otoczenie
Pokoje
Atrakcje
Basen
Sauny
SPA
Restauracja
Dla firm
Imprezy
Region
Mistrzostwa

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

  • Gdańsk 1:40h / 140km
  • Warszawa 2:50h / 215km
  • Kraków 6:30h / 505km
  • Wrocław 6:00h / 490km
  • Poznań 4:35h / 310km
  • Białystok 3:30h / 260km
  • Kaliningrad 2:55h / 165 km
  • Hamburg 9:30h / 850km
  • Mińsk 7:30h / 612km
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij