Witamy w Hotelu Anders

Naturalnie na Mazurach

pokaż zdjęcia
pokaż video
Zwiń oferty

Restauracja

W stylowym wnętrzu Restauracji Pałacowej czekają na gości smakowite potrawy. Na kuchnię Hotelu Anders składają się nowoczesne kompozycje potraw, jak i te nawiązujące do historii miejsca. Otaczająca hotel zielona przestrzeń skłania ku zdrowemu odżywianiu. Szczególne miejsce na talerzach zajmują tu ryby. Świeże warzywa i owoce trafiające na restauracyjne stoły pochodzą od pobliskich dostawców, zaś ryby są bogactwem tutejszych jezior. Kuchnia Hotelu Anders to zdrowe jedzenie oparte o regionalne produkty, potrawy, których trzeba skosztować – Naturalnie na Mazurach!

NAGRODY 

  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS – GRAND AWARD 2013
    100 najlepszych restauracji znalazło się na liście Poland 100 Best Restaurants 2013 – wśród nich, z najlepszą możliwą oceną „Trzech Widelcy” znalazła się Restauracja Pałacowa Hotelu Anders, otrzymując nagrodę Grand Award. "Trzy Widelce" otrzymało 21. polskich restauracji.
  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS – GRAND AWARD 2014
    100 najlepszych restauracji znalazło się na liście Poland 100 Best Restaurants 2014 – wśród nich, z najlepszą możliwą oceną „Trzech Widelcy” znalazła się Restauracja Pałacowa Hotelu Anders, otrzymując nagrodę Grand Award. "Trzy Widelce" otrzymało 29. polskich restauracji.
  • GAULT & MILLAU 
    W grudniu 2014 r. została wydana pierwsza polska edycja przewodnika „Gault & Millau Polska 2015", w którym umieszczone zostały najlepsze obiekty noclegowe i restauracje w Polsce. Gault & Millau to jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych na świecie przewodników kulinarnych. Został założony w 1965 roku we Francji przez dwóch znanych krytyków kulinarnych Henri'ego Gault'a i Christian'a Millau. Systemem punktów i czap kucharskich ocenia i honoruje restauracje oraz szefów kuchni. Opisuje także i ocenia nietuzinkowe hotele oraz najlepsze produkty spożywcze charakterystyczne dla danego regionu. Restauracja Pałacowa Hotelu Anders w Starych Jabłonkach otrzymała jedną Czapę Kucharską. 

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

Hotel i otoczenie
Pokoje
Atrakcje
Basen
Sauny
SPA
Restauracja
Dla firm
Imprezy
Region
Mistrzostwa

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

  • Gdańsk 3:10h / 250km
  • Warszawa 3:30h / 240km
  • Kraków 7:30h / 530km
  • Wrocław 7:30h / 590km
  • Poznań 5:50h / 420km
  • Białystok 2:30h / 170km
  • Kaliningrad 2:05h / 135 km
  • Hamburg 10:30h / 963km
  • Mińsk 6:30h / 520km
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij