Witamy w Hotelu Anders

Naturalnie na Mazurach

pokaż zdjęcia
pokaż video

Sprawdź termin

od

Kulinarne szkolenia z pobytem „okraszeni smakiem”

/ od

Kulinarne szkolenia z pobytem „okraszeni smakiem”

Jeśli gotowanie to Twoja pasja i w kuchni lubisz eksperymentować... Zawsze chciałaś/chciałeś uczyć się od najlepszych i czas szkolenia połączyć z odpoczynkiem w Hotelu Anders to…
Zapraszamy na 4 weekendy do Hotelu Anders, podczas których amatorzy i zapaleńcy gotowania pod okiem uznanych szefów kuchni zgłębią tajniki smacznej i przydatnej na co dzień, ale w pełni profesjonalnej kuchni.
Uwaga: oferta tylko dla osób z woj. warmińsko-mazurskiego.

Szkolenie w szczegółach: Całe szkolenie składa się z 4 spotkań, a każde z nich to:

  • 8 dni, podzielonych na 4 weekendy po 2 dni (sobota i niedziela), co dwa tygodnie,
  • w sumie 64 godz. szkolenia (8 dni po 8 godz.),
  • grupa liczyć będzie maks. 8 osób,
  • szkolenie odbywa się w specjalnej, profesjonalnie wyposażanej Sali kulinarnej,
  • szkolenie prowadzą dwaj wyśmienici trenerzy: Andrzeja Bałdyga, kiedyś szef kuchni Hotelu Bryza i Natura Mazur, oraz Dariusza Struciński, szef kuchni Hotelu Anders,
  • każdy z uczestników otrzymuje zestaw noży Kurt Scheller Edition firmy Hendi o wartości 400 zł,
  • 1 nocleg w Hotelu Anders (pokoje 2-os.) ze śniadaniami i kolacją (sobota-niedziela), oraz możliwością korzystania z basenu, saun, siłowni w trakcie pobytu,
  • spotkania odbywają się co 2 tygodnie, czyli cały kurs ok. 2 miesięcy,
  • wstępne terminy szkoleń: 21-22.04, 05-06.05, 19-20.05, 26-27.05.


    Program szkolenia to:
    •    Filetowanie, obróbka ryb, owoców morza
    •    Nowoczesne techniki gotowania, w tym sous-vide
    •    Przekąski zimne i gorące
    •    Zupy, kremy, chłodniki
    •    Marynaty, produkcja własne kiełbas, wędzonek
    •    Dania mączne i makarony
    •    Desery i ciasta

    Całkowity koszt szkolenia to tylko 720 zł (8 dni szkolenia, 64 godz., z 4 noclegami w Hotelu Anders i wyżywieniem).

    Projekt jest dofinansowany ze środków UE dlatego skierowany jest do osób, które spełnią konkretne warunki.
    Co zrobić aby wziąć udział w szkoleniu kulinarnym połączonym z pobytem w Hotelu Anders?
    1.    Musisz być osobą, która się uczy, pracuje lub zamieszkuje, w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego, na obszarze województwa warmińsko-mazurskiego, z wyłączeniem osób prowadzących działalność gospodarczą.
    2.    wypełnić dokumenty osobiście w biurze Grupy Primus, która realizuje projekt (Grupa Primus, ul. Mickiewicza 31/4, Olsztyn) lub pobrać je ze strony internetowej www.grupaprimus.pl z zakładki Aktualności - Realizowane projekty.
    3.    Wypełnione dokumenty przynieść osobiście do biura bądź przesłać pocztą.
    4.    Wpłaty 720 zł dokonać w całości na konto projektu prowadzone w mBanku o numerze 55 1140 2004 0000 3102 7729 7783. Wpłaty należy dokonać na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia. Przelew będzie dokonywany na podstawie faktury, którą wystawimy.
    5.    I korzystać z 4 kulinarnych weekendowych spotkań w Hotelu Anders.
    Więcej informacji i zapisy: Ewelina Gorąca, Grupa Primus, tel. 89 541 33 70.

Poprzednia oferta Następna oferta

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

Hotel i otoczenie
Pokoje
Atrakcje
Basen
Sauny
SPA
Restauracja
Dla firm
Imprezy
Region
Mistrzostwa

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Hasło hotelu
"Naturalnie na Mazurach” odnajduje wyraz w proekologicznej filozofii miejsca, cudownej przestrzeni.

  • Gdańsk 1:40h / 140km
  • Warszawa 2:50h / 215km
  • Kraków 6:30h / 505km
  • Wrocław 6:00h / 490km
  • Poznań 4:35h / 310km
  • Białystok 3:30h / 260km
  • Kaliningrad 2:55h / 165 km
  • Hamburg 9:30h / 850km
  • Mińsk 7:30h / 612km
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij